Ραγδαία ανάπτυξη στους τομείς του #DigitalMarketing και του #SocialMediaMarketing!

Ο Ορέστης Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος στη Socialway, με την ιδιότητα του συντονιστή και καθηγητή στο κλάδο “Διαδικτυακό Μάρκετινγκ & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης” του Cyprus College παρουσιάζει και επεξηγεί τα πλεονεκτήματα που μπορούν να αποκτήσουν οι φοιτητές του κλάδου και το μέλλον του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις.

Δείτε ολόκληρη τη παρουσίαση του διετούς προγράμματος “Διαδικτυακό Μάρκετινγκ & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης” του Cyprus College, στην εκπομπή του SIGMA «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» με τη Γωγώ Αλεξανδρινού και το Χρήστο Χαραλάμπους.

Το επάγγελμα του Digital Marketing συσχετίζεται άμεσα με το Μάρκετινγκ και τη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Για να μπορείς να το εξασκήσεις απαιτούνται γνώσεις Μάρκετινγκ και Διαφήμισης καθώς και καλή αντίληψη προγραμματισμού ιστοσελίδων και πολυμέσων.

Η εξειδίκευση έρχεται στα ίδια τα μέσα και στη χρήση των επαγγελματικών εργαλείων που προσφέρουν οι εταιρείες όπως Facebook, Google, Twitter, Instagram, WordPress, TripAdvisor και άλλες. Μερικά από αυτά τα εργαλεία είναι η διαφημιστική πλατφόρμα της Google Adwords, η διαφημιστική πλατφόρμα Power Editor του Facebook, οι επαγγελματικές σελίδες Facebook και LinkedIn, τα webmaster tools για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), καθώς και εργαλεία Email μάρκετινγκSms μάρκετινγκ. Εξαιρετικά σημαντική είναι και η ικανότητα της μελέτης και ανάλυσης της επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες με εργαλεία όπως το Google Analytics καθώς και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το εργαλείο Facebook Insights.

Με τις γνώσεις αυτές και το πάθος για Μάρκετινγκ μπορεί πλέον ένας Digital Marketer να βοηθήσει οργανισμούς και επιχειρήσεις στη δημιουργία και εφαρμογή ολοκληρωμένου στρατηγικού πλάνου Διαδικτυακού Μάρκετινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Διαδικτυακό Μάρκετινγκ & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης” του Cyprus College μπορείτε να βρείτε στο www.cycollege.ac.cy