Η Socialway Academy λειτουργεί σαν πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ!

Η Socialway Academy ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες της με στόχο την προσφορά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στον τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Διαδικτυακές Πωλήσεις.

Με πολύχρονη πρακτική εμπειρία στο διαδικτυακό μάρκετινγκ,τα επιχορηγούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια αποσκοπούν στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων για επιτυχημένη διαχείριση μάρκετινγκ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, LinkedIn και TikTok και στο διαδίκτυο μέσω Google ads και άλλων εργαλείων.

Τα Ενδοεπιχειρησιακα επιχορηγούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται για άμεση εκπαίδευση εσωτερικών ομάδων (πέραν των 4 ατόμων) μεγάλων οργανισμών για τη βελτίωση της απόδοσης μάρκετινγκ και την τοποθέτηση των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ σε στρατηγική προοπτική για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της εταιρείας.

Μέσω των Πολυεπιχειρησιακών επιχορηγούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσφέρεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες από διάφορους οργανισμούς να εκπαιδευτούν στην στρατηγική προσέγγιση στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Τα Πολυεπιχειρησιακά σεμινάρια ξεκινούν το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Ολοκληρώνοντας την γκάμα υπηρεσιών και ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς δημιουργείται μια σειρά από βιντεοσκοπημένα σεμινάρια που θα μπορείτε να παρακολουθείτε το δικό σας χρόνο.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα > https://www.socialwayacademy.com/
και επικοινωνήστε μαζί στο 22 042200.